Realty World Türkiye

BAHADIR TÜRKEŞ

Bana Ulaşın

BAHADIR TÜRKEŞ

BAHADIR TÜRKEŞ

Gayrimenkul Danışmanı
Safir Gayrimenkul

+90 555 656 32 16
bahadirturkes@realtyworld.com.tr
+90 258 371 53 71

Şemikler Mh. 3005 Sk. No:15 Go Life Garden B Blok. İş Yeri No:36 Merkezefendi/Denizli

Hakkımda

Meslek Gayrimenkul Danışmanı - Fitness Antrenörü
Özgeçmiş 1986 Denizli doğumluyum, üniversite dönemine kadar olan eğitimimi Denizlide aldım. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde işletme okurken aileden dolayı esnaf kimliğimiz ağır basınca eğitimi yarıda bırakıp Denizli' ye döndüm. 2004 - 2009 yılları arasında aynı mağazada çalıştım.Yeni insanlar tanıyıp satış yaptıkça kendimi geliştirip, sevilen başarılı bir satışa rehber danışman olma yolunda gayret gösterdim. Askerlik sonrası 2011-2016 Yılları arasında yine Ayakkabı ve Çanta perakende sektöründe mağaza sorumlusu olarak çalışmaya devam ettim. 2017 yılında radikal bir kararla kurumsal bir marka Remax ile gayrimenkul sektöründe yerimi aldım, 2019 ikinci yarı yılından itibaren ofis olarak REALTY WORLD markası ile OFFİCE20 olarak gücümüze güç kattık. 6 . yılımda her geçen yıl bir önceki yıla göre daha başarılı, profesyonel ve emin adımlarda çalışmaya devam ediyorum. 01.09.2022 tarihinden itibaren Gayrimenkul Serüvenime Realty World markası Safir ofisi olarak devam edeceğim.
Başarı Öyküsü 2018 Yıl Sonu İşlem ve Müşteri Memnuniyet 1. si 2019 İŞLEM 1.'si CİRO 5.'si 2020 İŞLEM 1.'sİ CİRO 3.'sü 14 Ofis 110 Danışman Arası Ege Bölge 1.si Türkiye Geneli 27. si 2021 İŞLEM 1.'si CİRO 2.'si Başarı, Bilgi ve Hayat Paylaştıkça Güzel ❤❤ İstikrar = Başarı ÖNCE HEDEF SONRA PLAN GERİSİ ZAMAN YETER Kİ İNAN
Hobiler İş yaşantımın haricin de motosiklet kullanıp bulduğum her fırsatta şehirler arası yolculuklar yapıp yeni insanlar tanıdım, ayrıca geçmişimde 120 kilo bir birey olarak fitness sporuyla uğraştım ve bir süre sonra bu branşa yoğunlaşarak eğitimlerle kendimi donatıp 2.kademe fitness antrenörlüğüne kadar yükseldim.

Müşteri Yorumları

Rıdvan Semerci
08.03.2024

Bahadır bey ile kiralama işleminin son aşamasında aslında en önemli aşamasında tanışdık. Kendisi ev sahibi ile bizim aramızda güzel bir köprü oldu. Her şey için teşekkür ederim.

Melis Saylam
04.03.2024

Tanıştığımız günden bu yana tuttuğumuz ev için en büyük destekçimiz Bahadır Türkeş oldu.Ona güvenip en çok beğendimiz evi tuttuk ve sözünün arkasında olması , dediği herşeyi birebir yerine getirmesi ne kadar başarılı ve güler yüzlü bir emlakçı olduğunun kanıtı olduğunu düşünüyorum.Herşey için ona sonsuz teşekkür ederiz.

Selma Halavurt
04.03.2024

REALTY WORLD Safir gayrimenkul danışmanı sayın Bahadır Türkeş beyfendiyle 3 yıla yakındır çalışmanın mutluluğu ve güvenirliğini yaşıyoruz.güler yüzlü saygın bir şekilde bilgilerini bizleri aydınlatması ayrıcâ bizleri mutlu ediyor bahadır beye bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum

Vesile Gökçe
04.03.2024

Alanında uzman ,hitabesi düzgün, bilgili, ilgili , güvenilir sistemli bir meslek erbabı. Ev kiralama işlemleri esnasında her türlü olasılığı düşünüp ayarlayıp hazır olarak bize sunduğu için herhangi bir zorlukla karşılaşmadan süreci tamamladık. Herşey için çok teşekkür.

Eda Boyacıoğlu
16.01.2024

Evimi satmak için başvurduğum Realty World Safir Gayrimenkul Ofisi Bahadır Türkeş Bey her türlü işlemde sorduğum bütün soruları aklımda hiçbir endişe kalmayacak şekilde yanıtladınız.İçim rahat bir şekilde satış işlemini gerçekleştirdiniz. İş hakimiyetiniz, deneyiminiz ve müşteri ilişkileriniz olmak üzere çok sağlıklı ve güvenilir bir şekilde yardımcı oldunuz. Herşey için emeklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim.

Berna İnci
20.10.2023

Bahadır Bey ailemizin emlak işleri ile her zaman yakından ilgilenen saygıdeğer, güvendiğimiz bir beyefendi. Kendisi ile çalışmaktan çok memnunuz, iyi ki yollarımız kesişmiş..

Mısra Oğuz
19.10.2023

Güzel yüzü ilgisi alakası ve bizi asla tereddütte bırakmadan tüm sorularımıza biz sormadan cevaplayıp güzel bir iş çıkartan danışmanımız Bahadır beye çok teşekkür ederiz. Bizi mutlu etti kariyeri boyunca hep güzellikler bulsun çok teşekkür ederizzz….

Şenol İnci
11.09.2023

Hayatımın İYİ ki sayfasında yer alan kıymetli işinin ehli işini fevkalade titizlikle takip eden profesyonel bir İNSAN . Emlâk alım satım ve kiralama konusunda gönül rahatlığıyla calisabilecegim ve TAVSİYE EDECEĞİM BİR İNSAN,İYİ Kİ SENİ TANIMIŞIM İYİ Kİ YOLUMUZ KESİŞMİŞ

İbrahim Güner
11.09.2023

Bahadır bey herşey için çok teşekkür ederim, emlak alanında işinizin ehli, dürüst samimi doğrucu kalitelisiniz, başarılarınız sağlıcakla daim olsun inşallah

Merter Özer
11.09.2023

20/07/2023 tarihinde satın almış olduğumuz dairenin sunum satış tapu sürecinde göstermiş olduğunuz anlayış ve hizmetten oldukça memnun kaldık. İşinizi hakkıyla ve profesyonelce yapmanız, sizleri dostlarımıza tavsiye etmekteki en önemli faktör olacaktır. Sayın Bahadır bey size çok teşekkür ederiz 🙏

Gülsüm Bakır
11.09.2023

Emlak sektöründeki en önemli şey güvendir. Bahadır beyin tecrübesiyle bize sağlamış olduğu güvenden dolayı çok teşekkür ederim🙏

Erhan Ermiş
11.09.2023

İşini aşk ile yapan, mesleğinin hakkını veren gece gündüz demeden çalışan ve hatta diğer ‘’bazı’’ meslektaşlarına örnek olması gereken bir kişidir Bahadır. Çok değil 3 -4 sene oldu tanışalı fakat samimiyeti ve güleryüzlülüğü sayesinde uzun yıllardır arkadaş gibiyiz. Satış öncesi piyasa analizi , doğru zamanlama , ticaret ahlakı, müthiş derecede ilgi alaka ve güvenilirlik.. Teşekkür ederim Bahadır kardeşim.

Meltem Utku kahraman
17.08.2023

Bahadır beyle tanıştığımız yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Yaptığı işlerde çok kaliteli ve başarılı. Gösterdiği ilgi ve alaka içinde ayrıca teşekkür ederim. Sordugumuz sorulara ve merak ettiğimiz konulara gayet açık ve memnun edici cevaplar verdiği için de teşekkür ederim.

Serap Kes
11.08.2023

Çok iyi profesyonel işinde titiz..Tapu islemi tahmin ettiğimden daha kısa sürede gerçekleşti..

Rabia Akbaş
26.07.2023

İşini layığıyla, özenle,koordineli ve titiz çalışan danışmanım Bahadır beye emek ve uğraşlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Ahmet Karaimer
24.07.2023

Bahadır Beyin ilgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Kaliteli hizmet anlayışı İçin de ayrıca teşekkür ederim. Çok iyi düzeyde ilgi ve alaka gösterdi, iş hayatında başarılarının daim olmasını temenni ediyorum. Teşekkürler Bahadır bey ✋🏼

İldem Karaimer
24.07.2023

İlgisi ve alakası için öncelikle Bahadır Türkeş beye teşekkür ediyorum profesyonel bir şekilde tüm detaylarına kadar anlatıp kafamızda hiçbir soru işaret bırakmayarak bizi ev sahibi yaptı hizmet kalite herşey mümkün teşekkür ediyoruz..

Gül Can
22.07.2023

Çok kısa süre içerisinde konut almaya karar verip yola çıktık.Yolumuz Bahadır Türkeş ile kesişti.İyi ki de böyle olmuş.Güvenilir,dürüst ,dostane kişiliğiyle bize bu konuda çok yardımcı oldu yol gösterdi.Böylelikle 3 gün içinde evi aldık,hatta kiraladık bile. Süreçle ilgili aklımıza takılan bir nokta olmadı.Çünkü Bahadır Bey bizim yerimize her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp planladı.Sorunsuz bir süreç geçirdik.Güler yüzü, iyi niyeti ve anlayışı için teşekkür ederiz.Emlak bürosunda da bizi çok güzel ağırladılar .Omun için de çok teşekkür ederiz .Güvenebileceğimiz insanların azınlıkta olduğu şimdiki zamanda Bahadır Bey bizim şansımız oldu.Hepimize hayırlı olsun.

Murat Yıldız
01.03.2023

Evimizi gayretli ve profesyonel çalışmalarınız sayesinde istediğimiz şekilde sattıktan sonra aynı şekilde çalışarak istediğimiz bir ev almamızı sağladığınız için size ve ekip arkadaşlarınıza çok teşekkür ederim.Emlak sektörüne yeni bir bakış açısı getirip memnuniyet odaklı çalıştığınız içinde sizleri tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

Mehmet Taşkın
23.01.2023

Gayrimenkul piyasası konusunda tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru yatırımlar olduğunu düşündüğüm gayri menkul hareketlerimde büyük katkısı olan Bahadır kardeşime teşekkür ediyorum.

NADİRE BALCI
26.11.2022

ZORLU OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ 5 MİRASÇILI SATIŞIMIZI SORUNSUZ VE HIZLI BİR ŞEKİLDE SONLANDIRMAMIZA VESİLE OLDUNUZ. EMEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. ANNEM VE KARDEŞLERİMLE KISA SÜREDE VE İSTEDİĞİMİZ GİBİ SONLANDIRDINIZ.BAŞTA SİZ OLMAK ÜZERE ESAT BEY VE TÜM ÇALIŞMALA ARKADAŞLARINIZA GÜLERYÜZ VE NEZAKETLERİ İÇİN , YARDIMLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. HAYIRLI BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM.

Alpaslan Halavurt
25.11.2022

Danışmanınız Bahadır Türkeş in bize verdiği hizmetten çok memnun kaldık. Güler yüzlü samimi gerçekçi hizmet sunumuyla bize karşı güven sağlamıştır. Realty Worl ailesinin bi parçası olarak bizide kattiğınız için çokkk teşekürler.Bahadır bey gibi bi danışmanınız olduğu için bizler çok şanslıyız. Bize her safhada neler yaptıklarını hep paylaştılar .

Murat Yıldız
09.11.2022

Evimizi satarken göstermiş olduğunuz azimli planlı ve özverili çalışmalarınız için kendim ve eşim adına çok teşekkür ederim.Emlak sektöründeki profesyonel bakış açınız ve aynı zamanda amatör bir ruhla heyecanla koşturmanızdan dolayı sizi tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim.

Portföylerim

Danışman Hakkında Yorum Yaz